Αποστολές σε όλη την Ελλάδα. The makers of fine office furniture

Έπιπλα γραφείου


Έπιπλα γραφείου που αποτελούν επένδυση στο χώρο που τοποθετούνται. Όπως θα διαπιστώσετε επισκεπτόμενοι τις επιμέρους κατηγορίες που σας παρουσιάζουμε, θα βρείτε  πολλές διαφορετικές προτάσεις που καλύτπουν ένα ευρύ φάσμα κάλυψης των αναγκών σας.

Η ιδιαιτερότητα των επίπλων γραφείου μας, επιτυγχάνεται τόσο από τα διαφορετικά υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούμε - μελαμίνη, μέταλλο, κρύσταλλο, MDF λούστρο - όσο και στο ξεχωριστό σχεδιασμό τους. Μεγάλης σημασίας είναι επίσης και η δυνατότητα που έχετε στην επιλογή πολλών χρωμάτων για κάθε υλικό. Μη ξεχνάτε να συμβουλεύεστε πάντα το χρωματολόγιο της κάθε κατηγορίας.

Η αγορά των επίπλων γραφείου τόσο στην επιχείρησή σας, όσο και του γραφείου για το σπίτι σας, είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει προσεκτικά, λαμβάνοντας υπ' όψιν όλες τις πιθανές ανάγκες σας που θα προκύψουν στο μέλλον.

Έχουμε τη γνώση, την ικανότητα και τη διάθεση να συμβάλουμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη επιλογή σας για τα  έπιπλα γραφείου σας. Μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σας.


Έπιπλα γραφείου - Διευθυντικά
Έπιπλα γραφείου - Διευθυντικά
Διευθυντικά γραφεία σε κλασσική και μοντέρνα γραμμή, που προσδίδουν κύρος και αξία στο προσωπικό σας χώρο.
Έπιπλα γραφείου - εργασιακά
Έπιπλα γραφείου - εργασιακά
Πολλαπλές επιλογές εργασιακών γραφείων με λειτουργικό και μοντέρνο σχεδιασμό, που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για το ιδανικό περιβάλλον εργασίας
Έπιπλα γραφείου - Reception
Έπιπλα γραφείου - Reception
Πολυμορφικές ρεσεψιόν για τον χώρο υποδοχής, με δυνατότητα να τυπωθεί το λογότυπο της επιχείρησής σας…
Τράπεζες συμβουλίου
Τράπεζες συμβουλίου
Με ξύλινο ή μεταλλικό σκελετό, με ξύλινες ή κρυστάλλινες επιφάνειες, σε όποια διάσταση και σχήμα...
Siγma Station
Siγma Station
Η Siγma σας παρουσιάζει τη νέα θέση εργασίας. Ιδανική λύση για όλους τους χρήστες φορητών υπολογιστών. Πολλαπλές ρυθμίσεις για πολύωρη άνετη εργασία σε όλους του χώρους.Ν. Πλαστήρα 58, 54250 Χαριλάου Θεσσαλονίκη T. 2310 780.018 - F. 2310 780.016 email : info@erg.gr

active³ 4.7 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης