Εξοπλισμός φροντιστηρίου


Ο εξοπλισμός ενός φροντιστηρίου με έπιπλα έχει ιδιαιτερότητες, κυρίως λόγω της σκληρής χρήσης τους από τους μαθητές. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις απαιτήσεις εξοπλισμού του φροντιστηρίου σας για γερές και εργονομικές κατασκευές, που να ανταποκρίνονται στις συνθήκες μιας σχολικής τάξης.

Ο βαρέως τύπου τρόπος κατασκευής όμως, κάθε άλλο παρά επηρεάζει το αισθητικό αποτέλεσμα των κατασκευών. Ο εξοπλισμός για το φροντιστήριό σας πρέπει να προδιαθέτει θετικά τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές σας. Εμείς σας προσφέρουμε πολλές διαφορετικές λύσεις σε σχέδια, ώστε να ικανοποιούν τις διαφορετικές ανάγκες που υπάρχουν, τόσο όσον αφορά τη διαμόρφωση του χώρου σας ή τις ηλικίες των μαθητών ή το επίπεδο του κάθε μαθήματος. Δώστε χρώμα στο σχολείο σας. Μη ξεχνάτε να συμβουλεύεστε την σελίδα με τα διαθέσιμα χρώματα του κάθε προϊόντος.

Θρανία, έδρανα η/υ, καρεκλοθρανία, τράπεζες για group μαθητών, έδρες καθηγητών, καθίσματα μαθητών, πίνακες μαρκαδόρου και πολλά άλλα προϊόντα που χρειάζεστε για τον εξοπλισμό του φροντιστηρίου σας, μπορείτε να επιλέξετε σ'αυτή τη σελίδα.

Εάν δε βρείτε αυτό που ψάχνετε εδώ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το πιο πιθανόν είναι πως μπορούμε να το κατασκευάσουμε.


Θρανία
Θρανία
Θρανία μονοθέσια, διθέσια και ειδικών διαστάσεων. Σε πολλά σχέδια και χρώματα αλλά πάντα με ισχυρό σκελετό για μεγάλες καταπονήσεις
Καρεκλοθρανία
Καρεκλοθρανία
Θρανία με σταθερές διαστάσεις, μεγάλη αντοχή και πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων.
Καθίσματα φροντιστηρίου
Καθίσματα φροντιστηρίου
Καθίσματα μαθητών για ανθεκτική χρήση, με πολύ χρώμα...
Πίνακες μαρκαδόρου - ανακοινώσεων
Πίνακες μαρκαδόρου - ανακοινώσεων
Πίνακες μαρκαδόρου πορσελάνης.
Έπιπλα νηπιαγωγείου
Έπιπλα νηπιαγωγείου
Έπιπλα νηπιαγωγείου με υλικά και διαστάσεις κατάλληλα για χρήση, από μικρούς μαθητές.
Βήμα ομιλητή
Βήμα ομιλητή
Βήματα ομιλητών - αναλόγια για παρουσιάσεις...
Επανασχεδιασμός Εκπαιδευτικών Χώρων
Επανασχεδιασμός Εκπαιδευτικών ΧώρωνΝ. Πλαστήρα 58, 54250 Χαριλάου Θεσσαλονίκη T. 2310 780.018 - F. 2310 780.016 email : info@erg.gr

active³ 4.7 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης