Καρέκλες γραφείου


Το κάθισμα γραφείου πρέπει να είναι το σημαντικότερο έπιπλο στο χώρο σας.

Τόσο σημαντικό όσο και η μέση σας (δείτε περισσότερα στην κατηγορία χρήσιμες πληροφορίες).

Ο διαχωρισμός σε κατηγορίες, γίνεται με βάση τα υλικά κατασκευής, τη δυσκολία κατασκευής, το σχεδιασμό, τους μηχανισμούς που διαθέτει και βέβαια με οικονομικά κριτήρια. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δε θα βρείτε οικονομικά διευθυντικά καθίσματα ή αντίστοιχα ακριβά καθίσματα υπαλλήλων. Επίσης δε σημαίνει πως τα οικονομικότερα συνήθως καθίσματα υπαλλήλων είναι κατώτερης ποιότητας από τα ακριβότερα διευθυντικά.

Επιλέξτε το κάθισμα γραφείου σας κυρίως σε σχέση με αυτό χρειάζεστε, αυτό που σας βολεύει καλύτερα. Και βέβαια το σημαντικότερο κριτήριο να είναι πάντα η μέση σας. Εφόσον έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε την έκθεσή μας, δοκιμάστε όλα τα δείγματα καθισμάτων που διαθέτουμε, στην αρχή με τα μάτια κλειστά. Η μέση σας σπάνια θα κάνει λάθος επιλογή.

Όλα τα καθίσματα που σας προσφέρουμε είτε κατασκευάζονται είτε συναρμολογούνται και επενδύονται με ύφασμα, δερματίνη ή δέρμα στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή, θα είστε σίγουροι όσον αφορά τυχόν ανταλλακτικά ή service για το κάθισμα γραφείου σας.


Individual
Individual
Διευθυντικά καθίσματα ιδιαίτερου σχεδιασμού
Kαρέκλες γραφείου διευθυντικές
Kαρέκλες γραφείου διευθυντικές
Καρέκλες γραφείου διευθυντικές...
Καρέκλες γραφείου εργασιακές
Καρέκλες γραφείου εργασιακές
Καρέκλες γραφείου εργασιακές...
Σκαμπό - παιδικές καρέκλες
Σκαμπό - παιδικές καρέκλες
Σκαμπό, παιδικά καθίσματα, ψηλά καθίσματα.Ν. Πλαστήρα 58, 54250 Χαριλάου Θεσσαλονίκη T. 2310 780.018 - F. 2310 780.016 email : info@erg.gr

active³ 4.7 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης