Πίνακες μαρκαδόρου - ανακοινώσεων


Οι πίνακες μαρκαδόρου αποτελούν πλέον αναπόσταστο στοιχείο της αίθουσας διαδασκαλίας.

Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Πίνακες μαρκαδόρου πορσελάνης. Εδώ οι διαστάσεις είναι οι εξής:

1. 150x120h cm

2. 200x120h cm &

3. 240x120h cm.

Η επιφάνεια του πίνακα έχει αντιχαρακτηκές ιδιότητες. Η πλάτη στους πίνακες πορσελάνης κατασκευάζεται από ανοξείδωτη λαμαρίνα, ούτως ώστε να αποφεύγεται η οποιαδήποτε κύρτωση του πίνακα από τυχόν υγρασία στους τοίχους ή από συστοδιαστολές στη διάρκεια ζωής τους. Η διάρκεια ζωής αυτών των πινάκων μαρκαδόρου είναι τουλάχιστον 50 χρόνια.

Περιμετρικά οι πίνακες επενδύονται από profil αλουμινίου και στο κάτω μέρος υπάρχει σκαφάκι με πλευρικά προστατευτικά πλατικά.

Οι πίνακες μαρκαδόρου πρέπει να καθαρίζονται με το ειδικό πανάκι καθαρισμού (μαλακή τσόχα). Σε αραιά διαστήματα μπορείτε να καθαρίζεται την επιφάνεια με νωπό πανί. Ποτέ μη χρησιμηποιείτε καθαριστικά που περιέχουν χλώριο διότι καταστρέφουν το υλικό επικάλυψης των πινάκων.

Δείτε αναλυτικά όλες τις κατηγορίες των προϊόντων: θρανία, καρεκλοθρανία, καθίσματα μαθητών, έπιπλα νηπιαγωγείου, βλημα ομηλιτών.

Μη ξεχνάτε: ο πίνακας στην αίθουσα, πρέπει να έχει απόσταση από το πρώτο θρανίο τουλάχιστον 1.5μέτρα.Πίνακας μαρκαδόρου Lista porcellana
Film
Πίνακας μαρκαδόρου Lista R
Πίνακας μαρκαδόρου Lista F
Πίνακας μαρκαδόρου & flipchart
Πίνακας ανακοινώσεων Raporto T
Πίνακας ανακοινώσεων Raporto FΝ. Πλαστήρα 58, 54250 Χαριλάου Θεσσαλονίκη T. 2310 780.018 - F. 2310 780.016 email : info@erg.gr

active³ 4.7 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης