top of page

ERG

Κτήρια 

Αεροπλοΐας

Τι είναι τα κινητά κτήρια Αεροπλοΐας

Τα βιομηχανικά κτήρια αεροπλοΐας είναι μια οικονομική & άμεση λύση τα οποία απευθύνονται σε εταιρίες όπου έχουν στην κατοχή τους αεροπλάνα, ελικόπτερα ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου σε δημόσια ή ιδιωτικά αεροδρόμια. Τα βιομηχανικά κτήρια της ERG μπορούν να εξασφαλίσουν την πληρότητα των αναγκών των παραπάνω επιχειρήσεων καθώς προσαρμόζονται και σχεδιάζονται σύμφωνα με τις δικές τους απαιτήσεις & προδιαγραφές. Παράλληλα είναι κατάλληλα για την γρήγορη & ασφαλή επέκταση των κτιριακών αναγκών, κατασκευάζοντας αυτόνομα κτίρια ή επεκτείνοντας τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Εφαρμογές

Στα βιομηχανικά κτήρια αεροπλοΐας είναι εφικτή η εφαρμογή συρόμενων κουρτινών αλλά και η εφαρμογή μονής ή διπλής πόρτας ρολού εξοπλισμένης με κατακόρυφους αδιάβροχους σωλήνες & στύλους δαπέδουΜπορούν επίσης να προστεθούν μεταλλικές μπάρες για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και ειδικά συστήματα ανάλογα τον τομέα της επιχείρησης. Όπου αναμένεται συχνή είσοδος ή έξοδος, είναι σκόπιμο να εξοπλιστεί η κατασκευή με γρήγορες αυτόματες πόρτες. Διατίθεται και με ρυθμιζόμενη αυτόματη - έκδοση γρήγορης κίνησης. Επίσης είναι δυνατή η εγκατάσταση μίας ή περισσότερων εξόδων ασφάλειας για πεζούς προκειμένου να εξασφαλιστεί κατάλληλη διαδρομή διαφυγής.

Τεχνικές Προδιαγραφές & Κατασκευή

Τα βιομηχανικά κτήρια αεροπλοΐας της ERG μπορούν να είναι Κινητά ή Σταθερά. Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα από πολυεστέρα, επικαλυμμένο με PVC με πυρίμαχη επεξεργασία κλάσης ΙΙ, συνολικού βάρους του 800gr/m2 ανά τετραγωνικό μέτρο. Κατόπιν αιτήματος, το κάλυμμα μπορεί να κατασκευαστεί από ύφασμα PVC διπλής επικάλυψης Panama με κατηγορία πυρασφάλειας II του συνολικού βάρους συσκευασίας των 1050 gr/m2. Οι οδηγοί δαπέδου είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα με κατάλληλη διατομή, οι οποίοι μπορούν να ακυρώνονται με βύσματα εξωτερικά καθώς επίσης πακτώνονται με αγκύρια σε κατάλληλη βάση τσιμέντου. Μπορούν να εγκιβωτιστούν στο δάπεδο σε σκυρόδεμα, καθώς επίσης μπορεί να δημιουργηθεί και ειδικός βραχίονας τοίχου.
 

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης κατόπιν ελέγχου, δεν υπερβαίνει τις 21-45 εργάσιμες ημέρες για τα περισσότερα κτίρια και κατά την εγκατάσταση τους δεν εμποδίζουν την λειτουργία μιας επιχείρησης.

Ασφάλεια & Εγγύηση

Τα υλικά της κατασκευής των κτηρίων της ERG εξασφαλίζουν σταθερότητα, εγγύηση και ασφάλεια. Όλα τα προϊόντα μας έχουν πιστοποίηση ISO. Επίσης η ERG παρέχει και After Sales Service.

Αδειοδότηση

Η κατασκευή των κινητών κτηρίων της ERG μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να είναι απαραίτητη πάντα η άδεια δόμησης, ανάλογα με το εμβαδόν της κατασκευής.

Κοστολόγηση & Έκδοση Προσφοράς

Ποιότητα

Τιμή

Κατόπιν επικοινωνίας, εξειδικευμένος μηχανικός θα επισκεφτεί τον χώρο σας για διερεύνηση των αναγκών και λήψη των κατάλληλων μετρήσεων (εφόσον είναι αναγκαίο). Έπειτα θα σας εκδοθεί προσφορά με βάση το σχέδιο και την μελέτη της κατασκευής. Τέλος, εφόσον γίνει αποδοχή της προσφορά ξεκινάνε οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου. 

Με μια ματιά...

Άμεση & οικονομική λύση με το κλειδί στο χέρι

Ύψος απο 3μ - 7,5μ με ειδική παραγγελία φτάνει πάνω από 9,00μ

Άνοιγμα ζευκτού από 3,00 – 21,00 μέτρα

Χωρίς όριο μήκους

21τμ - 45τμ από 5 με 15 εργάσιμες ημέρες

100τμ - 1,000τμ από 20 έως 45 εργάσιμες ημέρες

Πλήρης ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

mobile gif.gif

Αποσυναρμολόγηση και μεταφορά σε άλλη τοποθεσία

Τέσσερα βασικά στάδια

Επίσκεψη εξειδικευμένου μηχανικού

Έκδοση Προσφοράς σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Αποδοχή προσφοράς

Υλοποίηση του έργου!

Man Welding

ERG

After Sales Service

Μάθε περισσότερα
bottom of page