top of page
LOGISTICS
LOGISTICS4
LOGISTICS6
LOGISTICS7
LOGISTICS9
LOGISTICS3
LOGISTICS5
LOGISTICS8
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ
LOGISTICS2
5

ERG

Βιομηχανικά Κτήρια Logistics

Τι είναι τα Βιομηχανικά Κτήρια Logistics

Τα βιομηχανικά κτήρια Logistics είναι μια οικονομική & άμεση λύση τα οποία απευθύνονται σε εταιρίες διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (εταιρίες Logistics), σε εταιρίες όπου έχουν στην κατοχή τους αποθήκες διανομής/διαλογής & σε επιχειρήσεις όπου επιθυμούν να οργανώσουν την εισροή, την εσωτερική διακίνηση και την εκροή υλικών και προϊόντων. Τα βιομηχανικά κτήρια της ERG μπορούν να εξασφαλίσουν την πληρότητα των αναγκών των παραπάνω επιχειρήσεων καθώς  προσαρμόζονται και σχεδιάζονται σύμφωνα με τις δικές τους απαιτήσεις & προδιαγραφές. Παράλληλα είναι κατάλληλα όχι μόνο για την αύξηση ή τη δημιουργία των αποθηκευτικών χώρων αλλά και για τη κατασκευή χώρων μεταποίησης & επανασυσκευασίας προϊόντων, φόρτωσης-εκφόρτωσης εμπορευμάτων & χώρων διαλογής, κατασκευάζοντας αυτόνομα κτίρια ή επεκτείνοντας τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας έτσι την ταχύτερη και πιο ευέλικτη εργασία, με αποτέλεσμα τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.

Εφαρμογές

Στα βιομηχανικά κτήρια Logistics είναι εφικτή η εφαρμογή συρόμενων κουρτινών αλλά και η εφαρμογή μονής ή διπλή πόρτας ρολού με σκοπό την διαμερισμό των χώρων ανάλογα με την κατηγοριοποίηση των υλικών & προϊόντων (για παράδειγμα σε μια αποθήκη διανομής, υπάρχει διαφορετικός χώρος για κάθε είδος προϊόντων). 

Μπορούν επίσης να προστεθούν μεταλλικές μπάρες για την ασφάλεια των εργαζομένων και των εμπορευμάτων αλλά και ειδικά συστήματα ανάλογα τον τομέα της επιχείρησης.

(για παράδειγμα: Σύστημα Ραφιών).

Όπου αναμένεται συχνή είσοδος ή έξοδος, είναι σκόπιμο να εξοπλιστεί η κατασκευή με γρήγορες αυτόματες πόρτες, διατίθεται και με ρυθμιζόμενη αυτόματη - έκδοση γρήγορης κίνησης. Επίσης είναι δυνατή η εγκατάσταση μίας ή περισσότερων εξόδων ασφάλειας για πεζούς προκειμένου να εξασφαλιστεί κατάλληλη διαδρομή διαφυγής.

Τεχνικές Προδιαγραφές & Κατασκευή

Τα βιομηχανικά κτήρια Logistics της ERG μπορούν να είναι κινητά ή σταθερά. Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα από πολυεστέρα, επικαλυμμένο με PVC με πυρίμαχη επεξεργασία κλάσης ΙΙ, συνολικού βάρους του 800gr/m2 ανά τετραγωνικό μέτρο. Κατόπιν αιτήματος, το κάλυμμα μπορεί να κατασκευαστεί από ύφασμα PVC διπλής επικάλυψης Panama με κατηγορία πυρασφάλειας II του συνολικού βάρους συσκευασίας των 1050 gr/m2. Οι οδηγοί δαπέδου είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα με κατάλληλη διατομή, οι οποίοι μπορούν να ακυρώνονται με βύσματα εξωτερικά καθώς επίσης πακτώνονται με αγκύρια σε κατάλληλη βάση τσιμέντου. Μπορούν να εγκιβωτιστούν στο δάπεδο σε σκυρόδεμα, καθώς επίσης μπορεί να δημιουργηθεί και ειδικός βραχίονας τοίχου.
 

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης κατόπιν ελέγχου, δεν υπερβαίνει τις 21-45 εργάσιμες ημέρες για τα περισσότερα κτίρια και κατά την εγκατάσταση τους δεν εμποδίζουν την λειτουργία μιας επιχείρησης.

Ασφάλεια & Εγγύηση

Τα υλικά της κατασκευής των κτηρίων της ERG εξασφαλίζουν σταθερότητα, εγγύηση και ασφάλεια. Όλα τα προϊόντα μας έχουν πιστοποίηση ISO. Επίσης η ERG παρέχει και After Sales Service.

Αδειοδότηση

Η κατασκευή των κινητών κτηρίων της ERG μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να είναι απαραίτητη πάντα η άδεια δόμησης, ανάλογα με το εμβαδόν της κατασκευής.

Ποιότητα

Τιμή

Κοστολόγηση & Έκδοση Προσφοράς

Κατόπιν επικοινωνίας, εξειδικευμένος μηχανικός θα επισκεφτεί τον χώρο σας για διερεύνηση των αναγκών και λήψη των κατάλληλων μετρήσεων (εφόσον είναι αναγκαίο). Έπειτα θα σας εκδοθεί προσφορά με βάση το σχέδιο και την μελέτη της κατασκευής. Τέλος, εφόσον γίνει αποδοχή της προσφορά ξεκινάνε οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου. 

Με μια ματιά...

Άμεση & οικονομική λύση με το κλειδί στο χέρι

Ύψος απο 3μ - 7,5μ και με ειδική παραγγελία φτάνει στα 9,00μ

Άνοιγμα ζευκτού 3μ έως 21μ με δυνατότητα ειδικής παραγγελίας

Αποσυναρμολόγηση και μεταφορά σε άλλη τοποθεσία

21τμ - 45τμ από 5 με 15 εργάσιμες ημέρες

100τμ - 1,000τμ από 20 έως 45 εργάσιμες ημέρες

Πλήρης ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

mobile gif.gif

Τοποθέτηση εσωτερικών ραφιών και ανυψωτικών μηχανημάτων

Τέσσερα βασικά στάδια

Επίσκεψη εξειδικευμένου μηχανικού

Έκδοση Προσφοράς σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Αποδοχή προσφοράς

Υλοποίηση του έργου!

Man Welding

ERG

After Sales Service

Μάθε περισσότερα
bottom of page