top of page
2

ERG

Κτήρια Βιομηχανικής Παραγωγής

Υπηρεσίες & Προϊόντα > Κινητά Κτήρια > Βιομηχανικά Κτήρια > Κτήρια Βιομηχανικής Παραγωγής

Τι είναι τα Κτήρια Βιομηχανικής παραγωγής

Τα βιομηχανικά κινητά & σταθερά κτήρια είναι μια οικονομική & άμεση λύση τα οποία απευθύνονται σε εταιρίες όπου δραστηριοποιούνται με τη βιομηχανία και τη παραγωγή. Τα βιομηχανικά κτήρια της ERG μπορούν να εξασφαλίσουν την πληρότητα των αναγκών των παραπάνω επιχειρήσεων καθώς προσαρμόζονται και σχεδιάζονται σύμφωνα με τις δικές τους απαιτήσεις & προδιαγραφές.

Παράλληλα είναι κατάλληλα για την αύξηση κτιριακών εγκαταστάσεων με αυτόνομα κτήρια ή τη επέκταση των υπαρχόντων, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες παραγωγής προϊόντων & αποθήκευσης πρώτων υλών, προϊόντων συσκευασίας, αποθήκευση μηχανημάτων και ανταλλακτικών, ανυψωτικών & φορτηγών, εξασφαλίζοντας έτσι την ταχύτερη και πιο ευέλικτη εργασία, με αποτέλεσμα τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.

Εφαρμογές

Στα βιομηχανικά κτήρια είναι εφικτή η εφαρμογή συρόμενων κουρτινών αλλά και η εφαρμογή μονής ή διπλή πόρτας ρολού εξοπλισμένης με κατακόρυφους αδιάβροχους σωλήνες και στύλους δαπέδου.

Μπορούν επίσης να προστεθούν προστατευτικές μεταλλικές μπάρες και ειδικά συστήματα ανάλογα τον τομέα της επιχείρησης (για παράδειγμα: Σύστημα Ραφιών). 

Όπου αναμένεται συχνή είσοδος ή έξοδος, είναι σκόπιμο να εξοπλιστεί η κατασκευή με γρήγορες αυτόματες πόρτες. Διατίθεται και με ρυθμιζόμενη αυτόματη - έκδοση γρήγορης κίνησης.

Επίσης είναι δυνατή η εγκατάσταση μίας ή περισσότερων εξόδων ασφάλειας για πεζούς προκειμένου να εξασφαλιστεί κατάλληλη διαδρομή διαφυγής.

Τεχνικές Προδιαγραφές & Κατασκευή

Τα βιομηχανικά κτήρια της ERG μπορούν να είναι Κινητά ή Σταθερά. Το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα από πολυεστέρα, επικαλυμμένο με PVC με πυρίμαχη επεξεργασία κλάσης ΙΙ, συνολικού βάρους του 800gr/m2 ανά τετραγωνικό μέτρο. Κατόπιν αιτήματος, το κάλυμμα μπορεί να κατασκευαστεί από ύφασμα PVC διπλής επικάλυψης Panama με κατηγορία πυρασφάλειας II του συνολικού βάρους συσκευασίας των 1050 gr/m2. Οι οδηγοί δαπέδου είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα με κατάλληλη διατομή, οι οποίοι μπορούν να ακυρώνονται με βύσματα εξωτερικά καθώς επίσης πακτώνονται με αγκύρια σε κατάλληλη βάση τσιμέντου. Μπορούν να εγκιβωτιστούν στο δάπεδο σε σκυρόδεμα, καθώς επίσης μπορεί να δημιουργηθεί και ειδικός βραχίονας τοίχου.
 

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης κατόπιν ελέγχου, δεν υπερβαίνει τις 21-45 εργάσιμες ημέρες για τα περισσότερα κτίρια και κατά την εγκατάσταση τους δεν εμποδίζουν την λειτουργία μιας επιχείρησης.

Ασφάλεια & Εγγύηση

Τα υλικά της κατασκευής των κτηρίων της ERG εξασφαλίζουν σταθερότητα, εγγύηση και ασφάλεια. Όλα τα προϊόντα μας έχουν πιστοποίηση ISO. Επίσης η ERG παρέχει και After Sales Service.

Αδειοδότηση

Η κατασκευή των κινητών κτηρίων της ERG μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να είναι απαραίτητη πάντα η άδεια δόμησης, ανάλογα με το εμβαδόν της κατασκευής.

Κοστολόγηση & Έκδοση Προσφοράς

Ποιότητα

Τιμή

Κατόπιν επικοινωνίας, εξειδικευμένος μηχανικός θα επισκεφτεί τον χώρο σας για διερεύνηση των αναγκών και λήψη των κατάλληλων μετρήσεων (εφόσον είναι αναγκαίο). Έπειτα θα σας εκδοθεί προσφορά με βάση το σχέδιο και την μελέτη της κατασκευής. Τέλος, εφόσον γίνει αποδοχή της προσφορά ξεκινάνε οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου. 

Με μια ματιά...

Άμεση & οικονομική λύση με το κλειδί στο χέρι

Ύψος απο 3μ - 7,5μ και με ειδική παραγγελία φτάνει στα 9,00μ

Αποσυναρμολόγηση και μεταφορά σε άλλη τοποθεσία

21τμ - 45τμ από 5 με 15 εργάσιμες ημέρες

100τμ - 1,000τμ από 20 έως 45 εργάσιμες ημέρες

Πλήρης ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

mobile gif.gif

Τοποθέτηση εσωτερικών ραφιών και ανυψωτικών μηχανημάτων

Τέσσερα βασικά στάδια

Επίσκεψη εξειδικευμένου μηχανικού

Έκδοση Προσφοράς σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Αποδοχή προσφοράς

Υλοποίηση του έργου!

Man Welding

ERG

After Sales Service

Μάθε περισσότερα
bottom of page